Kahverengi 2018 Mutfak Dolabı Modeli
DekorOne.com > Ev Dekorasyon > Mutfak Dekorasyon >

2018 Mutfak Dolabı Modelleri

Mutfak dekorasyonunda en önemli unsurların arasında dolaplar gelmektedir. Mutfak Dolapları tercih ederken kullanım kolaylığı, renk kombinasyonu ve sağlamlığına bakılarak tercih etmenizi öneririz. Mutfaklarda sürekli olarak su ile uğraşılması dolapların su alarak şişmesine ve bozulmasına sebep olmaktadır. Bu tarz problemleri aşabilmek için kaliteli mutfak dolapları kullanmanızı tavsiye ederiz.

2018 Mutfak Dolabı Renk Tercihi

Mutfak dolabı için renk tercih ederken bir çok unsuru göz önünde bulundurmanız gerekir. Kesinlikle ortamı boğacak renk tonları tercih etmemeye çalışın. Mutfakların genellikle büyük bir bölümünü kapladığı için sade ve sakinleştirici renk tonları seçmelisiniz. Krem, Beyaz, Toz Pembe, Açık Kahverengi gibi renk tonları tercih ederseniz mutfakta vakit geçirirken çok daha huzurlu zamanlar geçirebilirsiniz.

Mutfak dolaplarının renk problemini aştıktan sonra sağlam bir ahşaptan yapılmasına özen gösteriniz. Genellikle zaman içerisinde su aldıkça şişerek yarılan dolap kapakları meydana gelecektir. Bu durumu aşmak için mutfak dolabı seçerken paradan esirgemeyin. Aynı zamanda yerden tasarruf edebilmek için mutfak dolaplarınızın yüksekliğini uzun tutabilirsiniz. Bu sayede hem yerden tasarruf edebilirsiniz hemde farklı güzel bir görüntü sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir